Sitemap for www.aktivekvinderbramming.dk Aktive Kvinder Bramming
Aktive Kvinder Bramming

Formandsberetning 2019

Generalforsamlingen d. 11. marts 2020


Efter en lang og regnfuld vinter – med så megen regn, at det slår alle rekorder, er vi så endelig nået til marts måned, forårsmåneden, der medbringer forhåbentlig noget bedre vejr med sol og varme.


Jeg vil gerne byde alle de nye medlemmer velkommen i vores forening. Og selvfølgelig velkommen til jer trofaste medlemmer der har været medlemmer i mange år.


Vi er i pt 103 medlemmer. Og i aften er vi 89.


Jeg skal i dag berette om de aktiviteter bestyrelsen har arrangeret i sæson 2019.


Torsdag d. 17. januar 2019 havde vi inviteret Erik Sommer til at holde foredrag med sang og fortælling fra Højskolesangbogen. 66 deltog foruden bestyrelsen.  Det var rigtig hyggeligt og sanglysten var stor, man bliver altid i godt humør når man synger, og Erik Sommer gjorde sit til at det blev en god aften.

 

Mandag d. 18. februar /25.februar besøgte vi Jons Galleri i Hjerting – hvor vi skulle prøve noget helt andet, nemlig at male på keramik. Men det var der ikke så stor tilslutning til, vi var kun en 5 -6 personer på hvert hold incl. bestyrelsen.


Onsdag d. 13. marts havde bestyrelsen indkaldt til generalforsamling. 

En rigtig hyggelig aften, hvor vi får noget godt at spise, en god snak og hyggeligt samvær.

Der deltog 105 personerincl. bestyrelsen.


Mandag og torsdag d. 25/29april holdt vi krydderurteaften hos Majholm Planter, på Smedevej. Der blev serveret tapas og vin og Steven fra Majholm Planter var rigtig god til at fortælle om de forskellige krydderurter. Vi kunne være 25 på hvert hold og der var udsolgt begge aftener.


D 21. august havde vi igen arrangeret en guidet vandretur med Vestkystvandring, denne gang med udgangspunkt ved Nysø v/Varde med mindfulness og Qi gong øvelser. Det er åbenbart ikke lige det, vi skal arrangere igen, for tilslutningen var ikke særlig god. 9 personer deltog.


Onsdag d. 11. septembervar vi 41 der deltog i busturen til Esbjerg. Vi var på en guidet Havnerundtur, hvor vi kom rundt og se havnen, på steder man ellers ikke havde mulighed for at komme. Vi så Bunkeren indenfor på Hulvejen og var på Marinehjemmeværnets Skib, fik frokost på Sydvesten, alt sammen en rigtig god oplevelse, man behøver ikke at køre så langt for at opleve og høre om noget nyt.


Onsdag d. 2. oktober havde vi i samarbejde med Bramming Bibliotek inviteret Gitte Holtze til at fortælle om turen Pacific Crest Trail – én af Verdens længstevandreruter fra Mexico til Canada i alt 4.265 km. Vi havde solgt næsten 100 billetter! Men vi måtte sende folk hjem igen. Det var en af de værste oplevelser jeg har oplevet i Aktive Kvinder. Foredragsholderen havde et usb stik med, som ikke virkede på Bibliotekets Pc. Og desværre ikke et ekstra stik med. Så hun kunne ikke vise alle de billeder der var planlagt i forbindelse med foredraget, og mente ikke folk ville få den oplevelse ud af det, som de havde betalt for. Ergo valgte vi at finde en ny dato til foredraget den 6. november.

Heldigvis tog folk det rigtig pænt, de blev tilbudt pengene tilbage, hvis de ikke kunne d. 6. november, det var der kun 5-6 der gjorde, til gengæld solgte vi flere billetter til dem der ikke kunne d. 2. oktober.   Det var et godt foredrag og noget af en præstation at gennemføre sådan en tur.


Det sidste arrangement i2019 var D. 27. november, hvor vi besøgte vi Glasgården i Henne Kirkeby. Et dejligt sted om sommeren, men for langt at køre om vinteren. Det har bestyrelsen taget til efterretning, ikke at arrangere en juletur med så lang en køretur.

Det var ellers en hyggelig aften, vi så den fine glaskunst, der var pyntet fint til jul, og vi fik smagning på en dejlig hvidvinsgløgg med småkager til. Vi var 8 – 9 personer incl. nogle fra bestyrelsen. Det var ikke mange.


Som I ved har bestyrelsen besluttet at programmet for hele året udkommer i forbindelse medkontingentopkrævning i januar måned, og at der ikke udkommer trykt program udsendt med Ugeavisen, som vi før har gjort.


Vi sparer penge ved tryk og omdeling og skal så heller ikke hente penge ved sponsorer.


Det er nye digitale tider, så programmet for 2020 er blevet sendt til dig pr. mail.

Det blev udsendt den 15.12.2019.


Derfor er det vigtig vi har din korrekte mailadresse, så vi sender en seddel rundt med plads til mailadresserne, hvis I vil skrive jeres mailadresse på.


Der er også en rubrik hvor I kan krydse af om I læser jeres mail.


Vi har printet nogle programmer ud til dem der ikke har set/læst sin mail hvor programmet blev udsendt.


Desuden kan man altid gå ind på Aktive Kvinders hjemme side: www.Aktivekvinderbramming.dk og læse om de aktiviteter der er.


Hjemmesiden bliver vedligeholdt af Marianne Jessing.


En sidste ting om vore arrangementer.

Bestyrelsen sætter stor pris på, at medlemmerne køber billetterne til vore arrangementer inden den sidste dag der er anført i annoncen i Ugeavisen, så vi ikke skal rende flere gange i butikken, og at vi kan planlægge med hensyn til kager – kaffe, hvor mange, der skal være med fra bestyrelsen. Så alle får en god oplevelse.


Ang. billetpriser på vore arrangementer, har bestyrelsen besluttet at holde prisen nede på ca. 50,- kr for medlemmer og kr 100,- for gæster til foredrag som Aktive Kvinder selv står for.


Til foredraget d. 20. april, hvor forstander Lasse Balsgaard fra Julemærkehjemmet kommer og fortæller om det vigtige arbejde med børn og unge, som ikke har det så nemt her i samfundet, er billetprisen kr. 50,-. Entreindtægten går ubeskåret til Julemærkehjemmets arbejde.


Bestyrelsen har besluttet at doble entreindtægterne op, og på den måde donerer et beløb til Julemærkehjemmets arbejde. Så jeg håber rigtig mange vil købe billet til foredraget.


Bestyrelsen vil gerne have input til kommende foredrag i Aktive Kvinder.

Der er uddelt dagsorden til aftenens generalforsamling, man kan eventuelt skrive forslag bagpå og sende op til bestyrelsen.


Jeg kan opfordre Jer alle til at støtte de lokale butikker her i byen, de er altid villige og imødekommende, Aktive Kvinder har hentet mange gode annoncekroner derfra.


Til sidst vil jeg slutte af med at takke bestyrelsen for et rigtig godt samarbejde, I er alle meget engageret, så det er en fornøjelse, at arbejde sammen med jer.


Tak til Inge fordi hunbager til alle arrangementerne.

VELKOMMEN
Foreningens historie
Bestyrelsen 2019/2020
Program 2021
Kontingent 2021
Nyt medlem/orientering
Formandsberetninger
Født i Horsens Tugthus
Højskoleaften Erik Sommer
Besøg i Horsens Statsfængsel
Besøg på Industrimuseet
Konfektlavning
Besøg i Galleri Jon
Krydderurteaften Majholm
Vandring ved Nysø
Glasgården
Årets Aktive Kvinde 2007-2012
Personoplysninger