Sitemap for www.aktivekvinderbramming.dk Aktive Kvinder Bramming
Aktive Kvinder BrammingSå kom vi da godt nok i gang.

En aften med fuldt hus på biblioteket  - alle 100 billetter  blev solgt.

Sikke en oplevelse med forhenværende chefpolitiinspektør Per Larsen.

Han er et fantastisk menneske, som kunne fortælle om sit lange arbejdsliv, på en fantastisk måde.

Men også om hans sygdomsforløb med kræft af flere gange.

Et stort menneske, med et meget smittende humør, meget livsbekræftende.

 

Vores næste arrangement blev afholdt 5. november  "hvad er humørskalaen" med Hanne Hemmingsholt, blev et velbesøgt arrangement med over 40 deltagere. Desværre levede hun nok ikke helt op til vores forventninger, men alligevel fik vi vist alle lidt med hjem.

 

Så har vi haft arrangementet med Shuang Winkel om skulder/nakke problemer. Det var med fuldt hus incl. bestyrelsen var vi 51 dedltagere. Hun kunne virkelig få os alle i gang, vi fik mange gode råd, og fik også lov til at afprøve mange af hendes gode øvelser. Hun brænder for sine ideer, og vil så gerne formidle sin viden videre til os. Hun er gået i gang med at skrive en bog, som jeg tror vi kan glæde os til.


 

Det var da bare en sjov aften, her i den kolde januar måned.

Ulla Hansen fra Esbjerg Latterklub kunne bare få os alle 29 fremmødte til at grine af bare ingenting. ja det var lidt underlig, men vi grinte sammen af de mest  skøre ting vi gjorde. Hun var en dejlig impulsiv kvinde, som brugte latteren til at abstrahere fra smerter, depression og negative tanker. Hun fik sat gang i indofinerne, så man blev lidt mere lys i sindet.

Så hvis du har fået lyst til mere latter, så skal du bare møde op i Esbjerg Latterklub. De mødes hver onsdag i ulige uger kl. 19:00 på Tobakken.

 

 

  

 

 


En total udsolgt aften. Men sikke en oplevelse med Jette Seidenschnur, som fortalte om sit liv, både om tiden hvor hun var medlem af Jehovas Vidner, og især tiden efter hun brød ud, blev skilt - og stod helt alene med 2 små børn. Hun var hudløs ærlig, men har en utrolig evne til at tro på det bedste, og har fået meget og får stadig meget ud af livet. Hun er et dejligt positivt menneske, med stor energi og masser af godt humør og gå på mod.

 

 

 

  

 


 

 

Sikke en spændende og fantastisk aften vi havde hos SignConcept. hvor er det fantastisk vi har sådan et firma i Bramming. Lis Højland og Jacob Nielsen er 2 dejlige mennesker, som havde startet hver deres firma.

Nu har de et driftigt firma, som har 15 ansatte.

Vi fik lov til at komme hele conceptet igennem.  2 Ansatte var på arbejde, og viste hvordan de "trækker folie" på biler med bl.a. reklamer. 2 andre ansatte viste os hvordan der laves reklame på mange forskellige ting. Helt ned i   småtings afdelingen. Såsom skilte til bryllup og andre fester.

Jo det gi'r en stor glæde, at vi sådanne aktive og positive firmaer i vores by.

 

 

Så fik vi afholdt vores årlige generalforsamling. Det var en rigtig god og hyggelig aften, hvor ikke mindre en 59 medlemmer samt bestyrelsen deltog. "Hole in One" havde som sædvanlig sørget for dejligt mad og hyggelige omgivelser.

Årets AKTIVE KVINDE I BRAMMING blev Lene Jakobsen. Du kan læse mere om begrundelsen under "Årets Aktive Kvinde 2012.

Formandsberetningen ligger under "Bestyrelsen".


 

 

MATAS aften med mulighed for at vinde "året styling". Igen en aften med stor succes. Igen udsolgt, dvs. vi har 55 deltager.

 

 

 

 

 

VELKOMMEN
Foreningens historie
BESTYRELSEN 2016/2017
NYT FRA BESTYRELSEN
PROGRAM 2017/2018
PROGRAM 2016/2017
PROGRAM 2015/2016
PROGRAM 2014/2015
PROGRAM 2013/2014
PROGRAM 2012/2013
Afholdte arrangementer 2012/13
Netværksgrupper 2016/2017
NYT MEDLEM/orientering
Årets AKTIVE KVINDER 2007-2012