Annelise Pedersen

Årets kvinde i Bramming år 2009

Lidt om Annelise

Du er et fantastisk varmhjertet menneske.

Du er en meget dygtig gildemester i Sct. Georgsgildet, og medlem af menighedsrådet.

Har i mange år været demenskoordinator indenfor Altzheimerforeningen, da du arbejdede som leder af dagscenter på Solgården. Efter du er gået på efterløn kan du ikke slippe det og arbejder i dag freelance i foreningen. I forbindelse med du gik på efterløn kontaktede Mette Fjord dig, med henblik på at oprette vågetjenesten her i Bramming i Dansk røde Kors regi.

Vågetjenesten blev oprettet 1. marts 2009 og tæller allerede nu 16 frivillige personer, som du koordinerer – både laver vagtlister, holder møde for de frivillige, sørge for kurser, så frivillige er godt klædt på til at støtte, når de bliver kaldt ud til døende, samtidig viser du meget stor omsorg for de mennesker , som du kommer i kontakt med i vågetjenesten.

Der skal et stort og varmt hjerte til, for at stå i spidsen for dette fantastiske tilbud til vore døende medborgere og deres pårørende.

Da jeg kontaktede dig for en samtale ang. Kåringen af dig som årets Aktive Kvinde, fik vi en hyggelig samtale, men flere gange i forløbet skinnede ordene igennem igen og igen, ”hjælpe med –”

”gøre lidt —” – jeg vil sige du er et varmt menneske ganske uselvisk og beskeden, men gør en kæmpe forskel, derfor er vi i bestyrelsen i Aktive Kvinde overbevist om, at du er den rette til at blive kåret som Årets Aktive Kvinde 2009.